Glasögon

Glasögon billigt online till Halloween och maskeradfesten ✓ Mängder av sagolika, roliga, skrämmande och häftiga maskeradkläder ✓ Här hittar du också sminkset, specialeffekter, fejkblod, löständer, latexsår och mängder av andra maskeradtillbehör ✓ Köp Glasögon billigt på nätet ✓ Snabba leveranser

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Zebra Glasögon

Zebra Glasögon
Endast 49 kr

Djurmönstrat har länge vart en enorm modegrej som

Avegant Glyph Video Headset

Avegant Glyph Video Headset
Endast 5 495 kr

Tänk om man kunde sjunka in i sin egen lilla bubbla och ostört njuta av bra ljud och bild! Video-headsetet Avegant Glyph beskrivs som en portabel personlig bio-upplevelse och låter dig göra just det. Fast samtidigt så mycket mer! Till din Glyph kan du koppla en smartphone, spelkonsol, dator eller drönare ? ja, praktiskt taget alla enheter som visar video och går att ansluta via HDMI! Koppla av med en film när du är på resande fot, lite gaming hemma i soffan eller se livefeed från din drönare ? videoupplevelsen blir något utöver det vanliga med Avegant Glyph! Till skillnad från VR-glasögon har Avegant Glyph ingen skärm. Istället används en teknik där ljus reflekteras genom två miljoner mikrospeglar och projiceras direkt i dina ögon. Okej, vi håller med ? det låter som science fiction! Men det liknar i själva verket vår naturliga syn och upplevs som skönare för ögat än att titta på en skärm. Resultatet blir en skarp och högupplöst bild, och Glyph har även stöd för 3D-film och 360°-video! Att det dessutom utstrålar futuristiska Star Trek-vibbar gör ju inte saken sämre! Även om videoupplevelsen med Glyph omsluter dig så ser du fortfarande omgivningen över och under headsetet. Du riskerar inte att känna dig helt borttappad, och du kan fortfarande hitta till popcornskålen! Fakta om Avegant Glyph Video HeadsetUpplev video som omsluter dig på ett helt nytt sätt med detta video-headset! Högupplöst bild med stöd för 3D-film (720p SDS) och 360°-videoSpela upp video från i princip alla enheter som kan anslutas via HDMI-kabel (medföljer), exempelvis smartphones, spelkonsoler, Blu-Ray-spelare och drönare. Se full kompabilitet härSkärmlös ? Retinal Imaging Technology projicerar bilden i dina ögon med hjälp av LED-ljus och 2 miljoner mikrospeglarUpplösning: 1280 x 720p per öga, bildformat: 16:9Video & audio input: microHDMI (kabel medföljer)Audio-only input: 3.5 mm (AUX) (medföljer ej)Ljud: 95dB9 axis IMU följer huvudets rörelserDrivs av ett inbyggt och återuppladdningsbart lithium-ion batteri, 2060mAhBatteritid upp till 4 timmar, laddtid: cirka 3 timmar. Laddas via USB-kabel (medföljer)Mått: 19,5 x 19,5 x 10,5 cm, vikt: 434 gram Justerbar passform och justerbara linser (+1 till -7)Observera! Du kan behöva en HDMI-adapter (medföljer ej) för att ansluta din enhet till GlyphInnehåll i förpackningen:Glyph HeadsetHuvudremFyra utbytbara näskuddarLinsskyddFörvaringsväskaHDMI till microHDMI-kabelUSB-kabel för laddningPutsdukBruksanvisning (text på engelska, tyska, franska)

Fotoprops på Pinne Bröllop

Fotoprops på Pinne Bröllop
Endast 79 kr

Har du tröttnat på att gästerna alltid ser likadana ut på festbilderna? Eller att ingen (seriöst, ingen?!) tar dina önskemål om rolig huvudbonad och spexiga glasögon på allvar? Då är det dags att du införskaffar våra roliga fotoprops och ser till så att fotona från partyt blir festligare än någonsin! Med de här roliga accessoarerna behöver du inte längre vänta på att gästerna ska odla festliga mustascher eller komma ihåg sina hjärtformade glasögon! Ställ i ordning ett eget fotobås och fyll det med fotoprops så hittar gästerna snart dit! Fotopropsen är enkla att förbereda; montera en pinne på varje motiv med de självhäftande kuddarna som medföljer så är de redo! Välj mellan olika motiv beroende på tillfälle och föreviga bröllopet, födelsedagsfesten eller partyt på bästa sätt med våra fotoprops på pinne! Fakta om Fotoprops på PinneFixa roligare festbilder med dessa fotoaccessoarer på pinne! Perfekt för party, födelsedagsfest och bröllop ? föreviga festen på ett roligt sätt!Montera pinnarna på motiven med de medföljande självhäftande kuddarnaFörpackningen innehåller lika många pinnar som motiv och två fästkuddar per pinneMaterial: motiven är gjorda av kartong, pinnarna av träMått: pinnarna är 19 cm långa, storlek på motiven varierarVälj mellan olika tema:Party ? 44 olika motiv för alla festerWedding ? 31 olika motiv med bröllopstema

Solglasögon Neon

Solglasögon Neon
Endast 49 kr

Tycker du att Matrix förstörde solglasögon för världen? Det känns som att efter den filmen så blev mindre och svarta solglasögon mer populära. Vi saknar de stora solgasögonen i alla regnbågens färger. Inte minst de i neonfärger! Här är en blast from the past. Sätt på dig dessa solglasögon så känns det nästan som om du är tillbaka i 80-talet då ingen visste vem Justin Bieber var!

Pilotglasögon med Spegelglas

Pilotglasögon med Spegelglas
Endast 49 kr

Pilotglasögon går aldrig ur modet. Ett

Elvis Silver Glasögon

Elvis Silver Glasögon
Endast 49 kr

Ingen Elvis-utklädnad utan Elvis silverglasögon! N...

Glasögon med Gumminäsa

Glasögon med Gumminäsa
Endast 49 kr

En klassiker man aldrig tröttnar på! Till kalaset,

Glasögon Oktoberfest

Glasögon Oktoberfest
Endast 49 kr

Planer på att besöka en oktoberfest? Med dessa sjysta glasögon i de klassiska färgerna så kommer du att komma i rätt stämning!

IA LED Partyglasögon - Blå/Röd

IA LED Partyglasögon - Blå/Röd
Endast 199 kr

De här glasögonen är den perfekta a

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page