Glasögon

Glasögon billigt online till Halloween och maskeradfesten ✓ Mängder av sagolika, roliga, skrämmande och häftiga maskeradkläder ✓ Här hittar du också sminkset, specialeffekter, fejkblod, löständer, latexsår och mängder av andra maskeradtillbehör ✓ Köp Glasögon billigt på nätet ✓ Snabba leveranser

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Student Glasögon med Kapsylöppnare

Student Glasögon med Kapsylöppnare
Endast 49 kr

Mycket praktiska glasögon som ger dig en fräck loo...

VR Glasögon

VR Glasögon
Endast 199 kr

VR Glasögon är perfekta för filmer i 3D, videor med 360º panorama, VR-mobilspel och mycket mer.

DAVE SKYDDSLING

DAVE SKYDDSLING
Endast 112 kr

Dumma mig är en tecknad komedifilm som spelas av en ond kille vid namn Gru. Gru fullföljer sin dröm att bli den mest onda skurken som någonsin funnits med hjälp av sin armé av knubbiga gula varelser vilka kallas underhuggare. Dessa underhuggare är förmodligen de viktigaste karaktärerna i Despicable me franchise, älskad och avgudad av alla för sin fåniga natur, barnsliga beteende och söta uppträdande. Skaffa denna dräkt och bli söta och beskedliga skyddslingen Dave som är älskad av alla! Information om DAVE SKYDDSLING Hel dräkt Huvudbonad Handskar Glasögon

Guld Glasögon med Diamant Sten Deluxe

Guld Glasögon med Diamant Sten Deluxe
Endast 39 kr

Guld och diamanter är det enda man behöver. Här i...

Hjärtformade Glasögon

Hjärtformade Glasögon
Endast 29 kr

Är du på jakt efter kärleken, eller vill du utstrå...

Harry Potter Quidditch Glasögon

Harry Potter Quidditch Glasögon
Endast 146 kr

Häftiga glasögon som liknar dem som används i sporten Quidditch som spelas i filmerna med Harry Potter!

Harry Potters Glasögon

Harry Potters Glasögon
Endast 68 kr

Nu kan du bli Harry Potter utan att missbruka LSD och förvirra dig in i drogernas förlorade land. Bara köp dessa brillor gör alla med pottfrisyr till Harry Potter utan övriga tillbehör. Världens bästa och sämsta maskeraddräkt på samma gång. Glasögonen är officiellt licensierade med Harry Potter logotypen. Tillverkade i metall med akryllinser. De är slitna på sina ställen för att ge en mer troligen look. Passar de flesta!

Drinking Glasses

Drinking Glasses
Endast 39 kr

Ölbrillor brukar ju vara när man efter att ha druckit öl tycker att folk är snyggare än de egentligen är, och det är ju kanske en bra grej. Men borde inte ölbrillor egentligen vara ett par glasögon som man kan dricka öl igenom? Rent logiskt alltså. Eller åtminstone ett långt sugrör som ser ut som ett par glasögon? Ett par sugrörsglasögon helt enkelt!Naturligtvis går det bra att dricka vad som helst genom sugrörsglasögonen. Till exempel vatten, julmust, smultronsaft, blåbärssoppa, mjölk, fiskleverolja, whisky och kiss. Eller kanske inte kiss förresten. Visst går det men det vore ju sjukt äckligt.

Avegant Glyph Video Headset

Avegant Glyph Video Headset
Endast 5 495 kr

Tänk om man kunde sjunka in i sin egen lilla bubbla och ostört njuta av bra ljud och bild! Video-headsetet Avegant Glyph beskrivs som en portabel personlig bio-upplevelse och låter dig göra just det. Fast samtidigt så mycket mer! Till din Glyph kan du koppla en smartphone, spelkonsol, dator eller drönare ? ja, praktiskt taget alla enheter som visar video och går att ansluta via HDMI! Koppla av med en film när du är på resande fot, lite gaming hemma i soffan eller se livefeed från din drönare ? videoupplevelsen blir något utöver det vanliga med Avegant Glyph! Till skillnad från VR-glasögon har Avegant Glyph ingen skärm. Istället används en teknik där ljus reflekteras genom två miljoner mikrospeglar och projiceras direkt i dina ögon. Okej, vi håller med ? det låter som science fiction! Men det liknar i själva verket vår naturliga syn och upplevs som skönare för ögat än att titta på en skärm. Resultatet blir en skarp och högupplöst bild, och Glyph har även stöd för 3D-film och 360°-video! Att det dessutom utstrålar futuristiska Star Trek-vibbar gör ju inte saken sämre! Även om videoupplevelsen med Glyph omsluter dig så ser du fortfarande omgivningen över och under headsetet. Du riskerar inte att känna dig helt borttappad, och du kan fortfarande hitta till popcornskålen! Fakta om Avegant Glyph Video HeadsetUpplev video som omsluter dig på ett helt nytt sätt med detta video-headset! Högupplöst bild med stöd för 3D-film (720p SDS) och 360°-videoSpela upp video från i princip alla enheter som kan anslutas via HDMI-kabel (medföljer), exempelvis smartphones, spelkonsoler, Blu-Ray-spelare och drönare. Se full kompabilitet härSkärmlös ? Retinal Imaging Technology projicerar bilden i dina ögon med hjälp av LED-ljus och 2 miljoner mikrospeglarUpplösning: 1280 x 720p per öga, bildformat: 16:9Video & audio input: microHDMI (kabel medföljer)Audio-only input: 3.5 mm (AUX) (medföljer ej)Ljud: 95dB9 axis IMU följer huvudets rörelserDrivs av ett inbyggt och återuppladdningsbart lithium-ion batteri, 2060mAhBatteritid upp till 4 timmar, laddtid: cirka 3 timmar. Laddas via USB-kabel (medföljer)Mått: 19,5 x 19,5 x 10,5 cm, vikt: 434 gram Justerbar passform och justerbara linser (+1 till -7)Observera! Du kan behöva en HDMI-adapter (medföljer ej) för att ansluta din enhet till GlyphInnehåll i förpackningen:Glyph HeadsetHuvudremFyra utbytbara näskuddarLinsskyddFörvaringsväskaHDMI till microHDMI-kabelUSB-kabel för laddningPutsdukBruksanvisning (text på engelska, tyska, franska)

Draculaglasögon

Draculaglasögon
Endast 39 kr

Vem som helst får väl sämre syn om man funnits&:nbs

Döskalle Glasögon med Glitter

Döskalle Glasögon med Glitter
Endast 39 kr

För dig som vill klä ut dig till Halloween men änd...

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page