Glasögon

Glasögon billigt online till Halloween och maskeradfesten ✓ Mängder av sagolika, roliga, skrämmande och häftiga maskeradkläder ✓ Här hittar du också sminkset, specialeffekter, fejkblod, löständer, latexsår och mängder av andra maskeradtillbehör ✓ Köp Glasögon billigt på nätet ✓ Snabba leveranser

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Pappersglasögon Oh Baby

Pappersglasögon Oh Baby
Endast 59 kr

Dela ut roliga glasögon till alla gäster på baby s...

Eyeshaker Glasögonrengörare

Eyeshaker Glasögonrengörare
Endast 295 kr

Är det dimmigt eller behöver glasögonen bara putsas? Du känner huvudvärken komma krypande efter en dag då ljuset brutits helknasigt genom den där fettfläcken på ena glaset. Då ser du plötsligt lösningen ? det är dags att säga hej till Eyeshaker! Den här smidiga glasögonrengöringen låter dig tvätta både glas och bågar med en lätt skakning! Att använda Eyeshaker är dessutom superenkelt! Fyll behållaren till hälften med vatten och droppa i lite av Eyeshakers speciella rengöringsmedel. Stoppa ner glasögonen i behållaren, skruva på locket och skaka behållaren i cirka 15 sekunder. Sedan tar du ut glasögonen, sköljer dem med vatten och torkar av dem med den medföljande mikrofiberduken. Glasögonen blir rena från fett, smuts och andra otrevligheter! Eyeshakers unika konstruktion håller dina glasögon i ett stadigt grepp medan du skakar, så att de inte repas eller skadas.Du är klarsynt nog för att se att Eyeshaker är lösningen på smutsen som skymmer sikten! Fakta om Eyeshaker GlasögonrengörareSmidig glasögonrengöring som låter dig skaka bort fläckarna! Passar för de allra flesta modeller och storlekar av glasögon, solglasögon och sportglasögon Behållare med unik konstruktion som rengör både glas och bågar utan att repa och skadaEnkel att använda i 4 steg:Fyll Eyeshaker-behållaren till hälften med ljummet vatten och tillsätt Special Cleaner Placera glasögonen i Eyeshaker, skruva på locket och skaka behållaren i 15 sekunderTa ut glasögonen och skölj av dem med vattenTorka glasögonen med mikrofiberdukenRengöringsmedlet Special Cleaner doseras 2 droppar per tvätt, flaskan innehåller 50 mlEyeshaker-behållaren är 7 cm i diameter och 16,5 cm lång Vikt: 210 gramMaterial: plastRengöring: mikrofiberduken tål maskintvätt, behållaren sköljs av med ljummet vattenObservera! Eyeshaker är ej lämplig för glasögonbågar med detaljer i trä eller läder Förpackningen innehållerEyeshaker behållare för glasögonrengöringEyeshaker Special Cleaner rengöringsmedelMikrofiberdukInstruktioner (engelska, tyska)Fakta om tillbehör Eyeshaker Special Cleaner RengöringsmedelFyll på din Eyeshaker med mer rengöringsmedel!Rengör glasögon och skalmar från smuts, fett och sminkresterAvsett för användning tillsammans med EyeshakerPH-neutralDosering: 2 droppar per tvättInnehåller 50 ml

Leprechaun Glasögon

Leprechaun Glasögon
Endast 49 kr

Det är väl självklart att man ska f

Runda Klassiska Glasögon

Runda Klassiska Glasögon
Endast 39 kr

Ett par runda klassiska glasögon. Fungerar lika bra som Harry Potter glasögon som till hippie eller vad du nu vill klä ut dig till.

Glasögon Cyber

Glasögon Cyber
Endast 49 kr

Varför ha vanliga brillor när du kan ska

Avegant Glyph Video Headset

Avegant Glyph Video Headset
Endast 5 495 kr

Tänk om man kunde sjunka in i sin egen lilla bubbla och ostört njuta av bra ljud och bild! Video-headsetet Avegant Glyph beskrivs som en portabel personlig bio-upplevelse och låter dig göra just det. Fast samtidigt så mycket mer! Till din Glyph kan du koppla en smartphone, spelkonsol, dator eller drönare ? ja, praktiskt taget alla enheter som visar video och går att ansluta via HDMI! Koppla av med en film när du är på resande fot, lite gaming hemma i soffan eller se livefeed från din drönare ? videoupplevelsen blir något utöver det vanliga med Avegant Glyph! Till skillnad från VR-glasögon har Avegant Glyph ingen skärm. Istället används en teknik där ljus reflekteras genom två miljoner mikrospeglar och projiceras direkt i dina ögon. Okej, vi håller med ? det låter som science fiction! Men det liknar i själva verket vår naturliga syn och upplevs som skönare för ögat än att titta på en skärm. Resultatet blir en skarp och högupplöst bild, och Glyph har även stöd för 3D-film och 360°-video! Att det dessutom utstrålar futuristiska Star Trek-vibbar gör ju inte saken sämre! Även om videoupplevelsen med Glyph omsluter dig så ser du fortfarande omgivningen över och under headsetet. Du riskerar inte att känna dig helt borttappad, och du kan fortfarande hitta till popcornskålen! Fakta om Avegant Glyph Video HeadsetUpplev video som omsluter dig på ett helt nytt sätt med detta video-headset! Högupplöst bild med stöd för 3D-film (720p SDS) och 360°-videoSpela upp video från i princip alla enheter som kan anslutas via HDMI-kabel (medföljer), exempelvis smartphones, spelkonsoler, Blu-Ray-spelare och drönare. Se full kompabilitet härSkärmlös ? Retinal Imaging Technology projicerar bilden i dina ögon med hjälp av LED-ljus och 2 miljoner mikrospeglarUpplösning: 1280 x 720p per öga, bildformat: 16:9Video & audio input: microHDMI (kabel medföljer)Audio-only input: 3.5 mm (AUX) (medföljer ej)Ljud: 95dB9 axis IMU följer huvudets rörelserDrivs av ett inbyggt och återuppladdningsbart lithium-ion batteri, 2060mAhBatteritid upp till 4 timmar, laddtid: cirka 3 timmar. Laddas via USB-kabel (medföljer)Mått: 19,5 x 19,5 x 10,5 cm, vikt: 434 gram Justerbar passform och justerbara linser (+1 till -7)Observera! Du kan behöva en HDMI-adapter (medföljer ej) för att ansluta din enhet till GlyphInnehåll i förpackningen:Glyph HeadsetHuvudremFyra utbytbara näskuddarLinsskyddFörvaringsväskaHDMI till microHDMI-kabelUSB-kabel för laddningPutsdukBruksanvisning (text på engelska, tyska, franska)

Glasögon Skärmkeps Rosa

Glasögon Skärmkeps Rosa
Endast 39 kr

Precis som med mycket annat så dör den legendariska skärmkepsen inte ut, den utvecklas. För att säkra sin överlevnad har den korsats med ett par snygga solglasögon och har förmodligen därför gjort sin livstid oändlig.

Bride To Be Glasögon

Bride To Be Glasögon
Endast 49 kr

Fira den blivande bruden och spöka ut henne från t

Neon Glasögon 4-pack

Neon Glasögon 4-pack
Endast 59 kr

Kanske är det 80-tals fest på gång, eller så kan d...

Glasögon med Indianskrud

Glasögon med Indianskrud
Endast 69 kr

Här har du grejen till wannabe-indianen. Glas

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page