Kjolar

Kjolar billigt online till Halloween och maskeradfesten ✓ Mängder av sagolika, roliga, skrämmande och häftiga maskeradkläder ✓ Här hittar du också sminkset, specialeffekter, fejkblod, löständer, latexsår och mängder av andra maskeradtillbehör ✓ Köp Kjolar billigt på nätet ✓ Snabba leveranser

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Fever Flirtig Fräulein-dräkt

Fever Flirtig Fräulein-dräkt
Endast 499 kr

Flirtig Fräulein-dräkten i vuxenstorlek från Fever innehåller en kort och sexig klänning med en brun och vit överdel och en grön- och rosafärgad kjol. Klänningen har ett förkläde på sig och en rosa snörning framtill. Ingår gör även ett par hårtofsar med gröna rosetter på.

Rockabillyklänning Polka Rosa

Rockabillyklänning Polka Rosa
Endast 398 kr

En Rockabillyklänning i härliga färger, rosa tyger med typiska vita polkaprickar, halterneck och ett stort vitt band i midjan. Kjolen är utsvängd och ger en elegant look. Rockabillyklänningen passar lika bra på Rockabillyfesten som till årtiondefester, t.ex. 50-talet. Information Rockabillyklänning Polka Rosa: Tillverkad av bomull och polyester

Punk Kjol Rödrutig - One size

Punk Kjol Rödrutig - One size
Endast 99 kr

Punk isn't dead! Det är precis lika coolt nu

Var är Valle?: Wenda-dräkt

Var är Valle?: Wenda-dräkt
Endast 348 kr

Den här dräkten föreställer figuren vars originalnamn är Wenda från "Var är Valle?" (eller "Hittar du Hugo" som den också översatts till) och är en perfekt knasig och lite nördig maskeradklädsel. Om du är ett fan av böckerna är det här med andra ord ett givet val för dig! Den ger dig en fullständig och tydlig outfit som dessutom är bekväm Detaljer för Var är Valle?: Wenda-dräkt Färger: röd, vit och blå Dräkten innehåller: tröja och kjol Glasögon, strumpbyxor och mössa ingår också

Sexig Röd Rödluvan-dräkt

Sexig Röd Rödluvan-dräkt
Endast 299 kr

Du kommer definitivt att få vargarna att vissla efter dig i vår Sexiga Röda Rödluvan-klänning Detta sexiga lilla nummer är en uppoppad version av de traditionella maskeraddräkter som föreställer Rödluvan. Inkluderar: Klänning med falsk korsett och förkläde, cape och armpuffar Sexig Röd Rödluvan-dräkt inkluderar en kort röd klänning med en markerad kjol och en vit spetskant. Klänningen har också en falsk korsett med snörning baktill och ett tillhörande förkläde med blomstermotiv. Avslutningsvis blir dräkten helt komplett med en cape med röd huva samt vita puffärmar.

Tyllkjol Rosa - One size

Tyllkjol Rosa - One size
Endast 99 kr

Babyrosa tyllkjol med spets. Bra komplement att b&:

Lyxig Romersk Soldatkostym

Lyxig Romersk Soldatkostym
Endast 389 kr

Släpp loss gladiatorn i dig med vår autentiska romerska soldatkostym Denna imponerande röda och guldliknande klädsel är perfekt till en fest med grekiskt och romerskt tema. Inkluderar: Ärmlös jacka med cape, armarpuffar, benmuddar och rustningskjol Romersk soldatkostym inkluderar en lyxig grå ärmlös jacka med gulddetaljer och en tillhörande röd cape. Dessutom ingår ett par guldliknande armpuffar samt grå benmuddar som är prydda med guldknappar. Denna soldatdräkt avslutas med en brun läderliknande kjol.

Underkjol med Volanger Deluxe - Röd

Underkjol med Volanger Deluxe - Röd
Endast 249 kr

En underkjol är perfekt om du vill ge din utk

Tyllkjol Sliten Svart/Vit - One size

Tyllkjol Sliten Svart/Vit - One size
Endast 99 kr

Slit inte sönder din fina tyllkjol du har hem

Värdshusflicka-dräkt

Värdshusflicka-dräkt
Endast 349 kr

Den här Värdshusflicka-dräkten (lång kjol) innehåller en brun klänning med en lång kjoldel som har ett tillhörande rosa förkläde. Klänningen har även rosa utsmyckningar framtill.

Rockabilly Rollergirl Pink

Rockabilly Rollergirl Pink
Endast 190 kr

På 50-talet transporterades man på 8 hjul nästan var man än skulle. Om du skulle till stranden så var det rullskridskor som gällde, om du skulle servera läsk på ett hamburgerhak så hade du rullskridskorna på dig... Denna rosa klänning som har en utsvängd kjol kommer få dig att åka tillbaka 60 år i tiden på nolltid! Information Rockabilly Rollergirl Pink: Innehåller klänning, hårband och scarf.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page