Älva-dräkt

Älva-dräkt billigt till Halloween och maskeradfesten ✓ Häftiga, snygga och roliga maskeradkläder ✓ Här hittar du även sminkset, specialeffekter, fejkblod, latexsår, maskeradtillbehör och mycket annat ✓ Klä ut dig i vampyrdräkt, spökdräkt, zombiedräkt, eller en djävulsdräkt ✓ Älva-dräkt billigt online ✓ Du handlar Älva-dräkt hos Roliga Prylar

Vår Älva-dräkt är gjort av tjusigt grönt material som gör att det verkligen glittrar om dig när du bär den! Den passar perfekt om du till exempel vill föreställa Tingeling från Peter Pan på maskeraden eller under något uppträdande. Innehåller: Klänning med vingar och huvudbonad Älva-klänningen är ärmlös och gjord av ett elastiskt material. Midjan, urringningen och axelspännena pryds av paljetter. Kjolen är av två lager och har tandade kanter. Vingarna är fyllda med skum så att de håller sin form. De har två elastiska ringar som man för igenom armarna i. Näthuvudbonaden behöver hårklämmor för att hållas på plats.

Endast 349 kr
 

Relaterade produkter

Askungen Balklänning Deluxe Maskeraddräkt - Small

Askungen Balklänning Deluxe Maskeraddräkt - Small
Endast 899 kr

Vem vill inte vara lika vacker som Askungen n&:auml

Dödluvan Maskeraddräkt - X-Small

Dödluvan Maskeraddräkt - X-Small
Endast 199 kr

Du kanske har hört sagan om Rödluvan och

Dam Top Gun Deluxe Klänning

Dam Top Gun Deluxe Klänning
Endast 549 kr

Top Gun Deluxe Damklänningär en rolig och sexig ny modell av Top Gun-uniformen. Kostymen inkluderar: Klänning Solglasögon Top Gun Deluxe damdräktär en mörkgrön klänning med korta ärmar, krage och dragkedja längs hela framsidan för att ge den en verklig känsla av en flyguniform. Klänningen har också flera autentisk liknande detaljer så som emblem på bröstet och ärmarna, och den levereras med ett par solglasögon som avrundar looken.

Askungen Budget Maskeraddräkt - One size

Askungen Budget Maskeraddräkt - One size
Endast 299 kr

Känner du för att lämna alla tr&:ari

Skräckprinsessa Maskeraddräkt Barn Large

Skräckprinsessa Maskeraddräkt Barn Large
Endast 299 kr

Visst, en prinsessklänning med rosor och spetsar låter ju elegant. Men är kanske inte så skräckinjagande till halloween. Klä istället ut dig till en läskig skräckprinsessa i denna häftiga klänning med 3D-tryck! Vid en första anblick ser du bara ofarliga rosor och spetsar, men när du rör dig framträder vassa taggar och läskiga skelett! Hårkammen med en ros blir pricken över i:et!Fakta om Skräckprinsessa Maskeraddräkt BarnVar en skräckprinsessa i en klänning med 3D-tryck! Vid en första anblick ser du rosor och spetsar, men när du rör dig framträder vassa taggar och skelett!Maskeraddräkt för barnMaterial: 100 % polyesterTvättråd: kemtvättFörpackningen innehåller:Klänning med lentikulärt 3D-tryckHårkam med rosObservera att skor och ros inte medföljer!

Påve-dräkt

Påve-dräkt
Endast 279 kr

Den här påve-dräkten ger dig en outfit till maskeraden som fullkomligt lyser av makt och auktoritet. Det gör det här till en riktigt rolig och udda dräkt som säkerligen kommer sticka ut och väcka glada miner. Den innehåller alla hans typiska plagg, från påvemössan på huvudet till den stora vita kåpan ? allt som behövs för att ge ett verkligt påveliknande intryck.Uppgifter om Påve-dräkt Kåpa Skärp Mössa Halsband

Ridande Superhjälte Maskeraddräkt - Large

Ridande Superhjälte Maskeraddräkt - Large
Endast 499 kr

Glid in på festen på en riktig superhj