Tomteluva med Peruk och Tillbehör

Tomteluva med Peruk och Tillbehör billigt till Halloween och maskeradfesten ✓ Häftiga, snygga och roliga maskeradkläder ✓ Här hittar du även sminkset, specialeffekter, fejkblod, latexsår, maskeradtillbehör och mycket annat ✓ Klä ut dig i vampyrdräkt, spökdräkt, zombiedräkt, eller en djävulsdräkt ✓ Tomteluva med Peruk och Tillbehör billigt online ✓ Du handlar Tomteluva med Peruk och Tillbehör hos Partyhallen.se

Ska du klä ut dig till tomte och vill vara helt säker på att barnen inte känner igen dig så är detta tomte tillbehör kit precis vad du ska använda dig av I detta kit hittar du en tomteluva med?:

Endast 199 kr
 

Relaterade produkter

Cowboy Sheriff Set

Cowboy Sheriff Set
Endast 59 kr

Vill du förvandlas till en riktig cowboy eller sheriff på vilda västern maskerad och tema fest Då är denna leksakspistol med hölster perfekt för en fulländad utklädnad med riktig cowboy känsla?:

Clown Halloween Maskeraddräkt - Medium

Clown Halloween Maskeraddräkt - Medium
Endast 299 kr

Egentligen är det en harmlös, klassisk clowndräkt men när du kompletterar med exempelvis en blodig kniv och en läskig make-up har du förvandlats till en äkta halloweenclown.?

Zombie Skolflicka Maskeraddräkt - Large

Zombie Skolflicka Maskeraddräkt - Large
Endast 699 kr

Skoluniformer är alltid hett, och ännu bättre blir det om man kombinerar det med en zombie. Den här skolflickan passar perfekt på en halloweenfest! Kostymen inkluderar en grå?

Svart Monster Mask

Svart Monster Mask
Endast 49 kr

Häftig maskeradmask i svart med lång röd tunga som efterliknar den populära Marvel-karaktären Venom Med denna snygga halloweenmask kan du enkelt skapa en super snygg utklädnad i häftig Venom-stil?:

Hatt med Solros - One size

Hatt med Solros - One size
Endast 99 kr

Att använda hatt har massvis av fördelar. Inte minst skyddar den mot solens starka strålar, räddar fin frisyr från regnet och den skonar dig från att behöva fixa frillan?

Vita Knästrumpor

Vita Knästrumpor
Endast 39 kr

Vita knästrumpor passar till mycket kanske till kläder du aldrig hade tänkt på att kombinera med ett par knästrumpor Eftersom de är så neutrala blir de lätt en spännande kombination till mycketVita?:

Midjeväska Neonorange

Midjeväska Neonorange
Endast 49 kr

Häftigt neonorange midjeväska som är den perfekta väskan för dig som vill ha med dig alla dina prylar på ett enkelt praktiskt och snyggt sätt Den här snygga väskan kan du enkelt fylla med allt?:

Guldsvärd Assassination

Guldsvärd Assassination
Endast 49 kr

Riket styrs av en massa giriga ledare och folket behöver någon att stå upp för detta Ta detta guldsvärd och ge dig ut på en väg av rättvisa kungamördareGuldsvärd Assassination är tillverkad?:

Fantasy Peruk Brun

Fantasy Peruk Brun
Endast 99 kr

Rätt typ av frisyr är en väldigt viktigt detalj för dig som verkligen vill lyckas med din maskerad utklädnad så se till att införskaffa dig en peruk som passar till just din maskeraddräkt Den här?: