Löständer

Löständer billigt till Halloween och maskeradfesten 2022 ✓ Mängder av sagolika, roliga, skrämmande och häftiga maskeradkläder som finns att köpa och få det hemlevererat ✓ Här hittar du också sminkset, specialeffekter, fejkblod, löständer, latexsår och mängder av andra maskeradtillbehör ✓ Köp Löständer billigt på nätet ✓ Snabbt och med hemleverans

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6next pagelast page

Mormors Löständer

Mormors Löständer
Endast 69 kr

Äter du för mycket godis kan du bli av med tänderna! Tur då att det finns löständer att ersätta dem med i form av dessa godis-löständer.Mormors Löständer?

Ruttna Löständer

Ruttna Löständer
Endast 119 kr

Det finns knappt något effektivare sätt att förklä sig än att använda ett par specialutformade löständer! Förvånas över att dina vänner kanske inte känner igen dig eller har svårt att se?:

Billy-Bob Vampyrtänder

Billy-Bob Vampyrtänder
Endast 129 kr

Dessa Billy-Bob Vampyrtänder är bland de bästa i världen vad gäller kvalitet, utseende och användarvänlighet.

Vampyrtänder i Termoplast

Vampyrtänder i Termoplast
Endast 59 kr

Dessa vampyrtänder liknar i närmaste laget ett par riktiga löständer! Kanske är du en vampyr med tandprotes? Du bestämmer själv. Tänderna är hur som helst verklighetstrogna. Kom ihåg att ta av?:

Läskiga Zombie Löständer

Läskiga Zombie Löständer
Endast 29 kr

Det är ju ingen nyhet att zombies är halvt döda. Likaså så är deras tandhygien. Glöm inte bort viktiga detaljer så som tänderna i denna perfekta utklädnad av en zombie.Instruktioner på engelska?:

Löständer Fula - One size

Löständer Fula - One size
Endast 49 kr

Vem har sagt att man ska ha vita tänder? Om du läser på tandkrämstuben kan du ofta läsa att 4 av 5 tandläkare rekommenderar den. Vem tror du egentligen den 5:e tandläkaren?

Scarecrow Vampyrtänder

Scarecrow Vampyrtänder
Endast 249 kr

Scarecows lyxigaste vampyrstifttänder av mycket hög kvalitet. Monteras enkelt ovanpå dina vanliga tänder. Ger ett mycket verklighetstroget utseende. Levereras i par i en snygg kistformad?

Vampyrtänder Budget

Vampyrtänder Budget
Endast 19 kr

Ska du klä ut dig till vampyr måste du såklart ha vampyrtänder! Med dessa löständer förvandlas du till en blodtörstig vampyr på bara ett ögonblick. Superläskiga vampyrtänder som passar perfekt?:

Grimas Tandlack - Röd

Grimas Tandlack - Röd
Endast 69 kr

Använd Grimas roliga tandlack för att få dina tänder att se söndertrasade ut, bloda ner dem totalt eller svärta ner dem med nikotinavlagringar. Detta tandlack appliceras?

Zombietänder Gröna

Zombietänder Gröna
Endast 49 kr

Exakt hur det går till när en människa blir smittad av ett zimbievirus är inte helt klart. Eller jo, vi vet ju att man blir smittad när man blir biten av en zombie, men vi vet inte vad som händer?

Löständer Varulv

Löständer Varulv
Endast 149 kr

Häftiga, och realitiska löständer som får dig att se ut som en varulv. Tänderna sitter dessutom väldigt bra i gommen vilken också kan vara skönt i och med att?

Sidor: 1 2 3 4 5 6next pagelast page