Vampyr Huggtänder

Vampyr Huggtänder billigt till Halloween och maskeradfesten ✓ Häftiga, snygga och roliga maskeradkläder ✓ Här hittar du även sminkset, specialeffekter, fejkblod, latexsår, maskeradtillbehör och mycket annat ✓ Klä ut dig i vampyrdräkt, spökdräkt, zombiedräkt, eller en djävulsdräkt ✓ Vampyr Huggtänder billigt online ✓ Du handlar Vampyr Huggtänder hos Partyhallen.se

Vampyr huggtänder kommer i ett sett av 2 stycken i den här förpackningen. Nu kan du och din kompis klä ut er till vampyrer med dessa lättanvända löständer. White putty base tillkommer även i förpackningen,?:

Endast 29 kr
 

Relaterade produkter

Varulv Löständer

Varulv Löständer
Endast 119 kr

Varulvsutklädnaden är nu fixad! Saknade du detaljen som fulländade denna? Här är den. Förändra dina tänder med dessa löständer, det finns inget effektivare sätt att manipulera sitt utseende?:

Scarecrow Fangs Stifttänder Budget

Scarecrow Fangs Stifttänder Budget
Endast 149 kr

Vill du skrämma någon rejält ska du sätta på dig dessa löständer och inte förrän du öppnar munnen avslöjar du vem du verkligen är! Vampyr är en klassisk utklädning som det kanske är dags?:

Pirat Löständer

Pirat Löständer
Endast 119 kr

Slipa lite extra på piratkostymen med ett par nya tänder! Nog ser det ut som det varken fanns tandtråd eller mellanrumsborste på skeppet och då är det som det ska vara. Mer verklighetstrogen pirat?:

Zombie Löständer

Zombie Löständer
Endast 149 kr

"Tugga på en hjärna med dessa" som det står på paketet, ja, inte behöver du ta instruktionerna på orden. Men visst kan en tänka sig att detta är vanlig jargong på spökfesten när zombierna?:

Elak Clown Löständer

Elak Clown Löständer
Endast 49 kr

För att få till det där skräckinjagande leendet som alla clowner i skräckfilmerna har kan du använda dig av dessa löständer. Med dessa i munnen blir ditt gamla?

Grimas Tandlack - Röd

Grimas Tandlack - Röd
Endast 69 kr

Använd Grimas roliga tandlack för att få dina tänder att se söndertrasade ut, bloda ner dem totalt eller svärta ner dem med nikotinavlagringar. Detta tandlack appliceras?

Löständer Monster

Löständer Monster
Endast 69 kr

Det är Halloween och det är stor fest på gång! Nu ska maskeraddräkterna fram, peruken på och löständer i. Våra löständer Monster är pricken?

Tänder Dekoration till Pumpa - 1-pack

Tänder Dekoration till Pumpa - 1-pack
Endast 49 kr

Fixa de fräckaste halloweenpumporna i kvarteret med dessa roliga löständer till pumpor! Efter du har skurit ut ett ansikte i pumpan borrar du bara in tänderna i munnen. Klart!?

Löständer Pirat - One size

Löständer Pirat - One size
Endast 49 kr

"YARRR!", "ARRR!" - ungefär så låter en pirat med tandvärk, vilket borde varit ungefär hela tiden. Sätt på dig dessa fantastiska löständer och pröva?