Vampyrtänder i Termoplast

Vampyrtänder i Termoplast billigt till Halloween och maskeradfesten ✓ Häftiga, snygga och roliga maskeradkläder ✓ Här hittar du även sminkset, specialeffekter, fejkblod, latexsår, maskeradtillbehör och mycket annat ✓ Klä ut dig i vampyrdräkt, spökdräkt, zombiedräkt, eller en djävulsdräkt ✓ Vampyrtänder i Termoplast billigt online ✓ Du handlar Vampyrtänder i Termoplast hos Partyhallen.se

Dessa vampyrtänder liknar i närmaste laget ett par riktiga löständer! Kanske är du en vampyr med tandprotes? Du bestämmer själv. Tänderna är hur som helst verklighetstrogna. Kom ihåg att ta av?:

Endast 59 kr
 

Relaterade produkter

Pirat Löständer

Pirat Löständer
Endast 119 kr

Slipa lite extra på piratkostymen med ett par nya tänder! Nog ser det ut som det varken fanns tandtråd eller mellanrumsborste på skeppet och då är det som det ska vara. Mer verklighetstrogen pirat?:

Tänder Dekoration till Pumpa - 1-pack

Tänder Dekoration till Pumpa - 1-pack
Endast 49 kr

Fixa de fräckaste halloweenpumporna i kvarteret med dessa roliga löständer till pumpor! Efter du har skurit ut ett ansikte i pumpan borrar du bara in tänderna i munnen. Klart!?

Varulv Löständer

Varulv Löständer
Endast 119 kr

Varulvsutklädnaden är nu fixad! Saknade du detaljen som fulländade denna? Här är den. Förändra dina tänder med dessa löständer, det finns inget effektivare sätt att manipulera sitt utseende?:

Scarecrow Fangs Stifttänder Budget

Scarecrow Fangs Stifttänder Budget
Endast 149 kr

Vill du skrämma någon rejält ska du sätta på dig dessa löständer och inte förrän du öppnar munnen avslöjar du vem du verkligen är! Vampyr är en klassisk utklädning som det kanske är dags?:

Scarecrow Rörliga Huggtänder - Default down

Scarecrow Rörliga Huggtänder - Default down
Endast 599 kr

Har du alltid haft en inre önskan om att förvandlas till en vampyr eller varulv? Nu har du chansen, dessa fasansfulla tänder får dig att känna dig som en blodtörstig varelse!?

Blodsugande Vampyrtänder

Blodsugande Vampyrtänder
Endast 199 kr

Vad är väl en vampyr utan sina huggtänder? Troligtvis en helt vanlig döing. Skulle man möta en sån på gatan så skulle man troligtvis bara tänka att det är?

Red Neck Löständer

Red Neck Löständer
Endast 39 kr

Le! Eller inte.. Med dessa Red Neck Löständer får du inte direkt det vackraste och mest vita leende. Istället får du en mun fylld med gula och trasiga tänder (de som finns?

Löständer Dracula - One size

Löständer Dracula - One size
Endast 39 kr

Bor du i ett enormt slott i Transsylvanien, men dina huggtänder har inte skjutit i längden än? Det löser vi! De här löständerna är riktigt häftiga och skrämmer?

Grimas Tandlack - Nikotin

Grimas Tandlack - Nikotin
Endast 69 kr

Använd Grimas roliga tandlack för att få dina tänder att se söndertrasade ut, bloda ner dem totalt eller svärta ner dem med nikotinavlagringar. Detta tandlack appliceras?