Munskydd Rökare - One size

Munskydd Rökare - One size billigt till Halloween och maskeradfesten ✓ Häftiga, snygga och roliga maskeradkläder ✓ Här hittar du även sminkset, specialeffekter, fejkblod, latexsår, maskeradtillbehör och mycket annat ✓ Klä ut dig i vampyrdräkt, spökdräkt, zombiedräkt, eller en djävulsdräkt ✓ Munskydd Rökare - One size billigt online ✓ Du handlar Munskydd Rökare - One size hos Partykungen

Att röka med ett munskydd på är ingen enkel match... så då får du helt enkelt låtsas genom att bära denna roliga mask!Munskydd Rökare är ett munskydd?

Endast 49 kr
 

Relaterade produkter

Venetiansk Mask Musiknoter

Venetiansk Mask Musiknoter
Endast 99 kr

Göm ditt ansikte och din sanna identitet bakom denna maskeradmask! Förvandlas till maskeradens hemlighetsfulla gäst med denna häftiga mask i venetiansk stil. En häftig mask som enkelt kan matchas?:

Gammal Djävul Mask

Gammal Djävul Mask
Endast 149 kr

När de flesta tänker på djävulen så lär ju självaste Beelzeboss från filmen "Tenacious D" dyka upp utan tvivel. Anländ till Halloweenfesten klädd i denna djävulsmask och rocka loss med din fräcka?:

Galen Gubbe Mask

Galen Gubbe Mask
Endast 159 kr

Nu kanske det finns tillräckligt med galna gubbar i verkligheten, men denna tar det hela ett steg lite längre, den är verkligen en obehaglig maskeradmask. Så är du ute efter en riktigt läskig latex?:

Mimmi Bow-Tique Masker

Mimmi Bow-Tique Masker
Endast 39 kr

Fira födelsedag och barnkalas med skojig Mimmi Pigg ögonmask, en både fin och rolig mask som blir ett kul tillbehör att ha när det är dags för Minnie Mouse kalas, toppenfin dekoration och skojigt?:

Halvmask - Svart

Halvmask - Svart
Endast 99 kr

En halv ansiktsmask i vuxenstorlek. Ansiktsmasken fästes med ett svart gummiband runt huvudet. Finns i fyra olika färger: Svart, vit, silver och guld. One size (Vuxenstorlek).

Busig Bebis Mask

Busig Bebis Mask
Endast 119 kr

Den här konstiga och lite skrämmande masken ser ut som en busig bebis. Så om du garanterat vill ha den mest unika maskeradoutfiten på festen är detta ett bra alternativ. Ha på dig blöja och nappflaska?:

Döskallenunna Mask - One size

Döskallenunna Mask - One size
Endast 99 kr

Den här dödsgamla nunnan har lämnat klostret för att sätta skräck i alla syndare där ute. Det blir inte läskigare än så, och folk kommer garanterat?

Gammal Tant Mask

Gammal Tant Mask
Endast 149 kr

Är du rädd för hur det ska gå senare i livet kan du redan nu börja träna inför pensionsåldern iklädd denna gammal tant masken!Gammal Tant Mask är tillverkad av latexmaterial och omfattar en mask?:

Blå Superhjälte Kit Maskeraddräkt - One Size

Blå Superhjälte Kit Maskeraddräkt - One Size
Endast 99 kr

Nog har alla drömt om att få vara en superhjälte för en kväll? Förvandla dig till en blå superhjälte och spring ut på stadens gator, ingen kommer att känna?