Billy-Bob Vampire Löständer

Billy-Bob Vampire Löständer billigt till Halloween och maskeradfesten ✓ Häftiga, snygga och roliga maskeradkläder ✓ Här hittar du även sminkset, specialeffekter, fejkblod, latexsår, maskeradtillbehör och mycket annat ✓ Klä ut dig i vampyrdräkt, spökdräkt, zombiedräkt, eller en djävulsdräkt ✓ Billy-Bob Vampire Löständer billigt online ✓ Du handlar Billy-Bob Vampire Löständer hos Partykungen

Som nybliven vampyr kanske man är sjukt frustrerad över att inte få leva ett normalt liv som människa och frustrationen riktas emot andra vampyrer. De flesta unga vampyrer tar sin?

Endast 149 kr
 

Relaterade produkter

Blodsugande Vampyrtänder

Blodsugande Vampyrtänder
Endast 199 kr

Vad är väl en vampyr utan sina huggtänder? Troligtvis en helt vanlig döing. Skulle man möta en sån på gatan så skulle man troligtvis bara tänka att det är?

Red Neck Löständer

Red Neck Löständer
Endast 39 kr

Le! Eller inte.. Med dessa Red Neck Löständer får du inte direkt det vackraste och mest vita leende. Istället får du en mun fylld med gula och trasiga tänder (de som finns?

Kryolan Koagulerat Blod - 30 ml Mörk

Kryolan Koagulerat Blod - 30 ml Mörk
Endast 299 kr

Har du alltid funderat över hur ett färskt sår ser ut, när blodet precis börjat koagulera? Du vet om du blir attackerad av en hund, varg eller rent av en varulv. Ett sånt?

Grimas Crème Make-up - Mörkbrun

Grimas Crème Make-up - Mörkbrun
Endast 69 kr

Grimas Crème Make-up är ett täckande smink baserad på oljor och vax. Crème Make-up används för visagie och som teatersmink. Vax och oljor i Crème?

Moon Creations Pro Ansikts- & Kroppsfärg - Solgul

Moon Creations Pro Ansikts- & Kroppsfärg - Solgul
Endast 59 kr

Vankas det fest med storslaget tema? Eller är det kanske dags för halloweenfest med kompisarna? Då behövs smink, och inte vilket smink som helst utan ansikts- och kroppssmink! Låt?

Screwed Up Woochie Latexkit

Screwed Up Woochie Latexkit
Endast 149 kr

Ibland kan en enda, om än riktigt tuff, detalj räcka för att vinna hela halloweendräktstävlingen! Skruva till det genom att gå till halloweenfesten med en skruvmejsel genomborrandes?

Grimas Pearlite - Mörkgul

Grimas Pearlite - Mörkgul
Endast 99 kr

Grimas Pearlite är ett högglanspulver i toppkvalitet för exklusiva ansikts- och kroppsmålningar. Pulvret kan appliceras torrt och blött vilket gör att detta smink blir "the?

Smiffys Sminkpenslar - 3-pack

Smiffys Sminkpenslar - 3-pack
Endast 129 kr

Det krävs mer än bara en snygg och/eller rolig dräkt för att man ska lyckas med sin klädsel till maskeraden. Det är också viktigt att man sminkar sig på ett bra?