60-tals Musiker Blond Peruk med Mustasch - One size

60-tals Musiker Blond Peruk med Mustasch - One size billigt till Halloween och maskeradfesten ✓ Häftiga, snygga och roliga maskeradkläder ✓ Här hittar du även sminkset, specialeffekter, fejkblod, latexsår, maskeradtillbehör och mycket annat ✓ Klä ut dig i vampyrdräkt, spökdräkt, zombiedräkt, eller en djävulsdräkt ✓ 60-tals Musiker Blond Peruk med Mustasch - One size billigt online ✓ Du handlar 60-tals Musiker Blond Peruk med Mustasch - One size hos Partykungen

Sätt den rätta 60-talsstilen med denna peruk som kommer komplett med mustasch. 60-talet var verkligen ett intressant årtionde, inte minst stilmässigt. Den här peruken kan ge dig?

Endast 149 kr
 

Relaterade produkter

Natascha Svart Peruk - One size

Natascha Svart Peruk - One size
Endast 99 kr

Att använda sig av en peruk är ett effektivt sätt att ändra ditt utseende. Denna med mörkt hår och flätor kan förvandla dig till Pocahontas, Oktoberfestbesökare?

Marge Blå Peruk

Marge Blå Peruk
Endast 149 kr

Tänk att få gå in i rollen som Marge Simpson fullt ut med hår och allting. Med den här peruken blir det nästan omöjligt att inte bli som Marge på riktigt. Alla?

Fantasy Peruk Brun

Fantasy Peruk Brun
Endast 99 kr

Rätt typ av frisyr är en väldigt viktigt detalj för dig som verkligen vill lyckas med din maskerad utklädnad så se till att införskaffa dig en peruk som passar till just din maskeraddräkt Den här?:

Polly Lila Peruk - One size

Polly Lila Peruk - One size
Endast 249 kr

Är det fest med pop-tema som står på agendan? Varför inte dyka upp som en av medlemmarna från supercoola Dolly Style? Eller ännu bättre: ta med dig dina två?

Svart Punk Peruk

Svart Punk Peruk
Endast 129 kr

Det kan tänkas svårt och tidskrävande att få till den där klassiska punk frisyren men med denna svarta punk peruken nära till hand tar det inte längre än bara några minuter Få enkelt till den?:

Blond Bob Peruk

Blond Bob Peruk
Endast 99 kr

Kom till maskeraden eller festen som en riktig Bond-brud I denna kommer du att se ut som tagen ur en film från 50- 60- eller 70-talet En filmstjärna med stil och klass kliver genom dörren Blond Bob?:

Yakari Barn Maskeraddräkt - Large

Yakari Barn Maskeraddräkt - Large
Endast 499 kr

Yakari är hjälten som kan prata med djur i serien med samma namn. Yakari Barn Maskeraddräkt inkluderar skjorta, byxor, linneduk och pannband. Peruk ingår ej. Finns i fyra barnstorlekar.?

80-tals Diva Peruk Tvåtonig

80-tals Diva Peruk Tvåtonig
Endast 89 kr

Den här 80-tals peruken har många möjligheter när det kommer till maskeraddräkter Du kan exempelvis klä ut dig till Sandy från Grease eller någon annan 80-tals diva Matcha med rosa läppstift och?:

Chérie Svart Deluxe Peruk - One size

Chérie Svart Deluxe Peruk - One size
Endast 249 kr

En riktigt cool peruk med långt, svart hår. Den är helt perfekt om du ska gå på maskerad. Den passar till en mängd olika maskeraddräkter, allt från en snygg?