80-tals Peruk Multifärgad

80-tals Peruk Multifärgad billigt till Halloween och maskeradfesten ✓ Häftiga, snygga och roliga maskeradkläder ✓ Här hittar du även sminkset, specialeffekter, fejkblod, latexsår, maskeradtillbehör och mycket annat ✓ Klä ut dig i vampyrdräkt, spökdräkt, zombiedräkt, eller en djävulsdräkt ✓ 80-tals Peruk Multifärgad billigt online ✓ Du handlar 80-tals Peruk Multifärgad hos Partyhallen.se

I den här multifärgade peruken kan du förvandla dig själv till grymma Cyndi Lauper på nolltid. Med turkos ögonskugga, knallrosa läppstift och ett färgglatt fodral blir du garanterat maskeradens?:

Endast 149 kr
 

Relaterade produkter

Svart Lockig Foxy Peruk

Svart Lockig Foxy Peruk
Endast 119 kr

Drömmer du om ett långt hår med snygga lockar? Få ett långt, lockigt hårsvall i svart på bara ett ögonblick med hjälp av denna tjusiga foxy peruk. En utmärkt peruk för maskerad, Halloween eller?:

Lång Ljusblå/Grön Peruk

Lång Ljusblå/Grön Peruk
Endast 149 kr

Den här långa peruken passar bra om du ska vara en enhörning eller kanske en random My Little Pony karaktär, den har riktigt fina ljusa färger som grönt, lila och ljusblått och är verkligen en?:

Enhörning Rosa Peruk - One size

Enhörning Rosa Peruk - One size
Endast 149 kr

Vem vill inte se ut som den vackra mytologiska enhörningen liksom! Men de flesta föds ju inte med exempelvis det utmärkande hornet i pannan... Men lugn, nu kan du förvandlas till en?

Vaiana Peruk - One size

Vaiana Peruk - One size
Endast 149 kr

Med denna peruk får du lika vackra och vilda lockar som den söta hövdingsdottern Vaiana från Disneyfilmen med samma namn. Filmen gjorde snabbt succé vilket inte är särskilt?

Drottning Peruk med Flätor Blond

Drottning Peruk med Flätor Blond
Endast 129 kr

Att känna sig kunglig är en sak, men att känna sig som en drottning är en helt annan grej. Det kan kännas mäktigt och stort och du kanske börjar bete dig lite väl regalt, men det gör ju ingenting?:

Neil Hippy Brun Peruk - One size

Neil Hippy Brun Peruk - One size
Endast 249 kr

Med den här peruken får du den rätta flower power-looken till 60-talsfesten! Neil Hippy Brun Peruk har långt rakt hår och är brun/cendréfärgad som ger en naturlig?

Elvis Peruk med Solglasögon

Elvis Peruk med Solglasögon
Endast 199 kr

Var redo att rocka loss som Elvis med denna peruk med solglasögon! Elvis utstyrseln må vara gammal men trots det är den fortfarande populär och det är svårt att tänka sig en Halloween eller maskerad?:

Barock Vit Peruk

Barock Vit Peruk
Endast 199 kr

Barockprinsessan är här, eller är du hovdam eller drottning? Kanske beror det på klänningen därtill, men i denna tjusiga krusidulliga peruk är du på god väg. Kom ihåg att öva in menuetten och?:

Lång Vit Peruk

Lång Vit Peruk
Endast 99 kr

Denna långa vita peruk kan passa som ett tillbehör till en Lady Gaga maskeraddräkt (egentligen kan vilken peruk som helst göra det), eller kanske ska du vara ett spöke eller kanske den vita drottningen?: