Kylie Ljuslila Tvåtonad Peruk - One size

Kylie Ljuslila Tvåtonad Peruk - One size billigt till Halloween och maskeradfesten ✓ Häftiga, snygga och roliga maskeradkläder ✓ Här hittar du även sminkset, specialeffekter, fejkblod, latexsår, maskeradtillbehör och mycket annat ✓ Klä ut dig i vampyrdräkt, spökdräkt, zombiedräkt, eller en djävulsdräkt ✓ Kylie Ljuslila Tvåtonad Peruk - One size billigt online ✓ Du handlar Kylie Ljuslila Tvåtonad Peruk - One size hos Partykungen

Förr kunde gamla damer ha lila permanentat hår men nu är det unga tuffa tjejer som har lila hår. Är du en av dem? Kylie Ljuslila Tvåtonad Peruk är en halvlång?

Endast 499 kr
 

Relaterade produkter

Marge Blå Peruk

Marge Blå Peruk
Endast 149 kr

Tänk att få gå in i rollen som Marge Simpson fullt ut med hår och allting. Med den här peruken blir det nästan omöjligt att inte bli som Marge på riktigt. Alla?

Natascha Svart Peruk - One size

Natascha Svart Peruk - One size
Endast 99 kr

Att använda sig av en peruk är ett effektivt sätt att ändra ditt utseende. Denna med mörkt hår och flätor kan förvandla dig till Pocahontas, Oktoberfestbesökare?

Mad Hatter Hatt med Peruk

Mad Hatter Hatt med Peruk
Endast 99 kr

En hög maskerad-hatt med super lockigt orange hår som passar exempelvis riktigt bra till en Hattmakaren utklädnad Använd din fantasi och skapa en helt egen karaktär eller använd denna hatt till Alice?:

Yakari Barn Maskeraddräkt - Large

Yakari Barn Maskeraddräkt - Large
Endast 499 kr

Yakari är hjälten som kan prata med djur i serien med samma namn. Yakari Barn Maskeraddräkt inkluderar skjorta, byxor, linneduk och pannband. Peruk ingår ej. Finns i fyra barnstorlekar.?

Blond Bob Peruk

Blond Bob Peruk
Endast 99 kr

Kom till maskeraden eller festen som en riktig Bond-brud I denna kommer du att se ut som tagen ur en film från 50- 60- eller 70-talet En filmstjärna med stil och klass kliver genom dörren Blond Bob?:

Svart Punk Peruk

Svart Punk Peruk
Endast 129 kr

Det kan tänkas svårt och tidskrävande att få till den där klassiska punk frisyren men med denna svarta punk peruken nära till hand tar det inte längre än bara några minuter Få enkelt till den?:

Fantasy Peruk Brun

Fantasy Peruk Brun
Endast 99 kr

Rätt typ av frisyr är en väldigt viktigt detalj för dig som verkligen vill lyckas med din maskerad utklädnad så se till att införskaffa dig en peruk som passar till just din maskeraddräkt Den här?:

Kylie Korall Tvåtonad Peruk - One size

Kylie Korall Tvåtonad Peruk - One size
Endast 499 kr

Den här coola peruken har ett naturligt svall och verklighetstroget utseende, trots sin rosa färg. Vill du göra en snabb förändring så är det en snygg peruk du ska satsa?

Polly Lila Peruk - One size

Polly Lila Peruk - One size
Endast 249 kr

Är det fest med pop-tema som står på agendan? Varför inte dyka upp som en av medlemmarna från supercoola Dolly Style? Eller ännu bättre: ta med dig dina två?