Dragon Bo Vapen

Dragon Bo Vapen billigt till Halloween och maskeradfesten ✓ Häftiga, snygga och roliga maskeradkläder ✓ Här hittar du även sminkset, specialeffekter, fejkblod, latexsår, maskeradtillbehör och mycket annat ✓ Klä ut dig i vampyrdräkt, spökdräkt, zombiedräkt, eller en djävulsdräkt ✓ Dragon Bo Vapen billigt online ✓ Du handlar Dragon Bo Vapen hos Partykungen

Gör dig redo för en fight i japansk stil med denna bo. Den kan antingen säras på och bli två dolkar, eller sättas ihop och bli ett dubbeleggat vapen. Ultimat för den?

Endast 149 kr
 

Relaterade produkter

Prinsessan Leia Blaster

Prinsessan Leia Blaster
Endast 199 kr

För att klä ut dig till den karaktär du vill vara inför festen räcker det inte bara med en maskeraddräkt. Det är detaljerna som gör det! Gå all-in inför?

Spartan Sköld & Svärd

Spartan Sköld & Svärd
Endast 149 kr

Den spartanska skölden är den grekiske krigarens främsta vapen! Med ett svärd i samma set blir krigaroutfiten komplett och har du dessutom ett gäng magrutor så kan inte bilden?

Blodig Hockeyklubba

Blodig Hockeyklubba
Endast 199 kr

Att en ishockeymatch både kan vara våldsam och blodig råder det inga tvivel om, men något säger oss att det inte är därför den här klubban är röd.?

Wonder Woman Sköld

Wonder Woman Sköld
Endast 299 kr

Ska du klä ut dig till superhäftiga Wonder Woman under Halloween? Då får du inte glömma att komplettera med den tillhörande replika skölden när du ska ut och möta?

Harry Potter Trollstav

Harry Potter Trollstav
Endast 69 kr

Officiellt licensierad Harry Potter trollstav, tillverkad av PVC med träimitation. Storlek: c:a 25 cm lång.

Vattenpistol Student

Vattenpistol Student
Endast 49 kr

När det är dags för studentfirande finns inga gränser alls. Det ska tutas, visslas, brölas, viftas med handklappor och flaggor och allt. Men hur är det med vattenpistoler?

Knallpulver 12 Skott - 8-pack

Knallpulver 12 Skott - 8-pack
Endast 29 kr

Klassiska knallpulverskott hittar du i detta refillpaket med hela 8 stycken separata ringar med totalt 96 extra skott till din knallpulverpistol. Trots att du inte kan träffa något med din pistol?

Autentiskt Western Bälte med Dubbla Hölster

Autentiskt Western Bälte med Dubbla Hölster
Endast 199 kr

Som cowboy i i vilda västen måste man vara förberedd på ett och annat, och inte minst när en bagatell på saloonen slutar i ett sjudundrans skjutkalas. Köp dig detta?

Treudd

Treudd
Endast 89 kr

En svart/röd, monterbar treudd. Idealisk till din djävulsoutfit. Storlek: ca 110 cm lång.