Dubbelt Lasersvärd

Dubbelt Lasersvärd billigt till Halloween och maskeradfesten ✓ Häftiga, snygga och roliga maskeradkläder ✓ Här hittar du även sminkset, specialeffekter, fejkblod, latexsår, maskeradtillbehör och mycket annat ✓ Klä ut dig i vampyrdräkt, spökdräkt, zombiedräkt, eller en djävulsdräkt ✓ Dubbelt Lasersvärd billigt online ✓ Du handlar Dubbelt Lasersvärd hos Partykungen

Om du trodde att ett lasersvärd är det bästa du kan beväpa dig med i ett galaktiskt krig, så trodde du fel. Ett dubbelt lasersvärd är ännu bättre!Detta?

Endast 49 kr
 

Relaterade produkter

Kort Stav med Orm

Kort Stav med Orm
Endast 99 kr

Är du trollkarl på fritiden eller hemlig ormtjusare från Indien? Då är denna slingrande ormstav något för dig! Staven är av hårdplast och mäter 62 cm lång.

Scream Blodig kniv

Scream Blodig kniv
Endast 49 kr

Blodfläckad kniv, känd från skräckfilmen Scream. Storlek: c.a 33 cm lång. Tillverkad i hårdplast.

Vattengevär Super Edition

Vattengevär Super Edition
Endast 249 kr

Vilket häftigt vattengevär! När dina kompisar kommer med sina små vattenpistoler och du kommer med det här vattengeväret kommer de att springa iväg fortare än fortast.?

Wonder Woman Sköld

Wonder Woman Sköld
Endast 299 kr

Ska du klä ut dig till superhäftiga Wonder Woman under Halloween? Då får du inte glömma att komplettera med den tillhörande replika skölden när du ska ut och möta?

Harry Potter Trollstav

Harry Potter Trollstav
Endast 69 kr

Officiellt licensierad Harry Potter trollstav, tillverkad av PVC med träimitation. Storlek: c:a 25 cm lång.

Knallpulver 12 Skott - 8-pack

Knallpulver 12 Skott - 8-pack
Endast 29 kr

Klassiska knallpulverskott hittar du i detta refillpaket med hela 8 stycken separata ringar med totalt 96 extra skott till din knallpulverpistol. Trots att du inte kan träffa något med din pistol?

Blodig Machete

Blodig Machete
Endast 49 kr

Machetes är inga leksaker som man leker i trädgården med. Som riktiga vapen ute i djungeln blir detta livsfarliga tillbehör. Var redo med denna för din kommande djungellook!Den blodiga macheten är?:

Blodig Hockeyklubba

Blodig Hockeyklubba
Endast 199 kr

Att en ishockeymatch både kan vara våldsam och blodig råder det inga tvivel om, men något säger oss att det inte är därför den här klubban är röd.?

Michael Myers Kniv

Michael Myers Kniv
Endast 69 kr

Du stod där väldigt länge inför den första gången. I köket, med flera lådor öppna. Vilken skulle du välja? Vad passar en sån som dig? Ska du välja?